Door het coronavirus is onze dienstverlening aangepast. Bekijk de informatiepagina over corona voor de meest actuele informatie. Hier vindt u ook regelingen voor ondernemers.

Voetbalvereniging AJc’96 toont haar investeringen in duurzaamheid aan wethouder Jaimi van Essen

Voetbalvereniging AJc’96 in Losser heeft in de afgelopen periode flink geïnvesteerd in de verduurzaming van haar sportcomplex. Daarvoor heeft zij onder meer een duurzaamheidslening afgesloten via het Energiefonds van de gemeente Losser.

Afgelopen dinsdagavond 7 juli bracht wethouder Jaimi van Essen een bezoek aan de Losserse voetbalclub om de resultaten te bewonderen. 

‘Met deze duurzaamheidslening heeft voetbalvereniging AJc’96 zonnepanelen aangeschaft en wordt het voetbalveld nu verlicht door middel van LED verlichting.’, aldus wethouder Jaimi van Essen. Met het Energiefonds van de gemeente Losser worden projecten van bedrijven, instellingen, verenigingen en energiecoöperaties ondersteund die anders niet gerealiseerd kunnen worden, omdat het geld aan de voorkant ontbreekt. 

Wilt u meer weten over het Energiefonds van de gemeente Losser? Kijk dan op energiefondstwente.nl/losser

Voetbalvereniging AJc’96 Energiefonds 2Voetbalvereniging AJc’96 Energiefonds

V.l.n.r: Eliane Lefers, Penningmeester, Robert de Vries, voorzitter, Bram Lefers, Facilitaire zaken en Jaimi van Essen, wethouder.