Door het coronavirus is onze dienstverlening aangepast. Bekijk de informatiepagina over corona voor de meest actuele informatie. Hier vindt u ook regelingen voor ondernemers.

Voetballen voor iedereen Kick Off bijeenkomst Walking Football

Voor iedereen die voetballen ontzettend leuk vindt, maar dat rennen over het veld weer minder, willen we een nieuwe sport opstarten: Walking Football. Dinsdag 29 oktober van 10.00-12.00 uur organiseren de 4 voetbalverenigingen (KVV Losser, AJC’96, Sportclub Overdinkel, Sv De Lutte)  bij KVV Losser, Bookholtlaan 7 , een informatiebijeenkomst/demonstratiewedstrijd Walking Football in samenwerking met Stichting Walking Football Twente Euregio en de Buurtsportcoaches van de  Gemeente Losser. Ben je geïnteresseerd en wil je eens kennis maken met deze manier van voetbal spelen, kom gerust

De 4 voetbalverenigingen in de gemeente Losser  (KVV Losser, AJC’96, Sportclub Overdinkel, Sv De Lutte) willen meer zijn dan alleen een voetbalvereniging en hebben ook het “bewegen en ontmoeten in een groene omgeving” hoog in het vaandel staan. Daar is de nieuwe KNVB voetbalvorm voor 60-plussers “Walking Football” uitermate geschikt voor. Via Walking Football kun je een leven lang van voetbal blijven genieten. Bewegen, aan je conditie werken en sociale contacten onderhouden. Daarnaast is het een uitgelezen mogelijkheid om (weer) betrokken te zijn bij de voetbalsport én te genieten van de 1e, 2e … èn: de 3e helft!

Informatiebijeenkomst en demonstratie

Tijdens de informatiebijeenkomst wordt er uitleg gegeven over Walking Football en is er een demonstratie. Wil je meedoen dat kan, neem dan ook sportieve kleding mee. Gewoon kijken mag ook. Na de informatiebijeenkomst praten we na de opgedane ervaringen en bij voldoende deelname kijken we naar een geschikte dag, tijd, locatie om Walking Football wekelijks aan te gaan bieden.

Meer informatie

Opgeven hoeft  niet, gewoon komen is voldoende, de koffie staat klaar! Meer info nodig? Bel dan met: Jurgen Schiphorst, Buurtsportcoach Gemeente Losser telefoonnummer 06 18 41 81 00 of mail naar j.schiphorst@losser.nl

De informatiebijeenkomst vindt plaats op:

Datum:                       dinsdag 29 oktober a.s.

Tijd:                            10.00 – 12.00 uur

Locatie:                      Clubgebouw KVV Losser, Bookholtlaan 7