Vervanging en plaatsing lantaarnpalen Weverstraat en Sniedersplas

Weverstraat

De lantaarnpalen in de Weverstraat tussen de Sterkerstraat en de Pastoor van Laakstraat zijn aan vervanging toe. Daarom plaatsen we binnenkort nieuwe lantaarnpalen in dit deel van de straat. De lantaarnpalen krijgen duurzame en energiezuinige LED-lampen. Aannemersbedrijf Wegenbouw Lansink voert deze werkzaamheden in de week van 18 oktober 2021 voor ons uit. 

De nieuwe lantaarnpalen komen op een andere plaats

Wilt u weten waar de nieuwe lantaarnpalen komen?. Op deze tekening (2,59 MB) ziet u de plaats van de nieuwe lantaarnpalen. U ziet ook een afbeelding van de nieuwe lantaarnpalen.  

Sniedersplas

In de week van 18 oktober 2021 plaatst Aannemersbedrijf Wegenbouw Lansink ook ieuwe lantaarnpalen aan de Sniedersplas. De lantaarnpalen krijgen duurzame en energiezuinige LED-lampen. Op deze tekening (pdf) kunt u de plaats van de nieuwe lantaarnpalen zien. U ziet ook een afbeelding van de nieuwe lantaarnpalen.  

Meer informatie

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de plaats van de lantaarnpalen of over de werkzaamheden? Neem dan contact op met dhr. Oude Essink Nijhuis via telefoonnummer 053-5377444 of stuur een e-mail naar: l.oudeessinknijhuis@losser.nl