Van 23 tot en met 25 februari een vaccinatie halen in Overdinkel

Vaccinatielocatie in OverdinkelGGD Twente start een tijdelijke vaccinatielocatie aan de Prins Hendrikstraat 1 in Overdinkel. De GGD is daar van 23 tot en met 25 februari aanwezig. Inwoners die dat willen kunnen hier een afspraak voor inplannen, maar u kunt bij deze tijdelijke locatie ook zonder afspraak terecht. Bij de vaccincatielocatie kunt u terecht voor de boostervaccinatie (vanaf 18 jaar), maar ook voor een eerste of tweede vaccinatie. Na 25 februari gaat de tijdelijke locatie naar een andere plek in Twente. 

Samen met gemeenten in onze regio kijkt de GGD waar er kleinschalig, laagdrempelig en dichtbij gevaccineerd kan worden. Zo krijgt iedereen die dat wil, de kans om zich te laten vaccineren tegen corona. Voor mensen die zelf moeilijk op een grote priklocatie kunnen komen, omdat ze bijvoorbeeld minder mobiel zijn, is vaccineren in de wijk een oplossing.

Afspraak maken

U kunt een afspraak maken voor de coronavaccinatie via de website coronavaccinatie-afspraak.nl of telefonisch via 0800-7070. U kunt ook zonder afspraak naar de locatie in Overdinkel komen. 

Vaccinatie van kinderen

Op donderdagmiddag 24 februari (van 15.00 - 18.30 uur) kunnen er in Overdinkel kinderen van 5 tot en met 11 jaar worden gevaccineerd. U moet hiervoor wel een afspraak maken. Dat kan telefonisch via 0800 - 7070. Op donderdagmiddag 21 april komt de GGD terug voor de tweede prik van de kindervaccinatie. Dit is op dezelfde locatie (van 14.00 - 17.00) Ook hiervoor moet u een afspraak maken.

Bekijk de actuele openingstijden en voor prikken zonder afspraak