Door het coronavirus is onze dienstverlening aangepast. Bekijk de informatiepagina over corona voor de meest actuele informatie. Hier vindt u ook regelingen voor ondernemers.

Vacature voorman groen

De organisatie

Wil jij werk wat er echt toe doet? Werk met grote maatschappelijke relevantie? Dan is een baan bij de gemeente Losser misschien iets voor jou! Bij ons werk je samen met en voor de samenleving. Kom je bij ons werken dan zet jij je elke dag in voor de inwoners, ondernemers en instellingen van prachtige dorpen Beuningen, De Lutte, Glane, Losser en Overdinkel. Wij hebben daarbij het uitgangspunt dat de samenleving als eerste aan zet is (eigen kracht) en wij dat als gemeente faciliteren. Je zorgt er samen met jouw collega’s voor dat we toegankelijk en dienstverlenend zijn richting onze inwoners. Onze kernwaarden zijn vertrouwen, verantwoordelijkheid, flexibel en verbonden. We zoeken collega’s die oog en oor hebben voor de maatschappij en voor elkaar, en voor wie deze kernwoorden een uitdaging zijn.

 

Bij het Servicebedrijf van de gemeente Losser (afdeling Openbare Werken) hebben we een vacature voor de functie van:

Voorman groen

(36 uur per week)

                                            

De afdeling Openbare Werken heeft als taak het opstellen van beleid, inrichten, beheren, reinigen en onderhouden van de Openbare Ruimte van de Gemeente Losser. Hieronder wordt onder meer verstaan: verkeer en vervoer, wegen, bermen, sloten, afvalverwijdering, gebouwen, monumenten, speelvoorzieningen, straatmeubilair, sportvoorzieningen, gladheidbestrijding, ongediertebestrijding, openbare verlichting, gemeentelijke riolering, openbaar groen, water, natuur- en landschapsbeheer.
De afdeling bestaat uit twee teams: team Inrichten en Beheer Openbare Ruimte (IBOR) en het Servicebedrijf. Het team IBOR fungeert als interne - en externe opdrachtgever voor het inrichten en beheer van de openbare ruimte met daarin alle disciplines vertegenwoordigd. Het Servicebedrijf functioneert als interne aannemer. 

 

Functie-inhoud
Je begeleidt dagelijks een ploeg medewerkers voor de uitvoering van diverse groene onderhoudswerkzaamheden zoals snoeiwerkzaamheden, klein machinewerk, onkruidbestrijding, plantwerk en maaien van het gazon. Je verhelpt zo nodig kleine gebreken aan het materieel.

Jij zorgt voor juist inzet van mens en materieel en zorgt ervoor dat de werkzaamheden volgens opdracht worden uitgevoerd. Je bent het eerste aanspreekpunt. Je geeft leiding aan medewerkers die een SW dienstverband hebben. Daarbij kun je medewerkers op de juiste wijze aanspreken, aansturen en enthousiasmeren. Verder werk je mee in het onderhoud en aanleggen van groenvoorzieningen van de gemeente Losser. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband.

Kortom, je bent een echt buitenmens, met leidinggevende vaardigheden en affiniteit met het werken met mensen uit de doelgroep SW. Je schrikt daarbij niet terug van de administratieve kant van je werk.


Functie-eisen
Wij zoeken een collega die:

  • Een afgeronde MBO niveau 4 opleiding in het groen heeft;
  • Minimaal 2 jaar ervaring heeft als voorman en affiniteit heeft met het leidinggeven aan SW medewerkers;
  • Kennis van plantensoorten heeft en goed kan omgaan met machines en gereedschappen;
  • Goed kan plannen en organiseren en kostenbewust is;
  • Een flexibele en dienstverlenende werkhouding heeft;
  • In bezit is van rijbewijs BE.


Ons aanbod
De functie is voor 36 uur per week en je krijgt een dienstverband voor 1 jaar. De functie is vastgesteld in schaal 5 en bedraagt (afhankelijk van je ervaring en opleiding) tussen de 1778,- en €2711,- bruto per maand. Vooralsnog kan je onder voorwaarden een uitloopschaal 6 bereiken. Daarnaast krijg je een vrij besteedbaar keuzebudget van 17,05%. Je mag zelf weten wat je hiermee doet, bijvoorbeeld meer salaris, meer vrije dagen of een opleiding.

 

Informatie
Voor meer informatie over deze functie, kun je vanaf 15 juni 2020 contact opnemen met Leo Heskamp, bedrijfsleider van het Servicebedrijf (telefoon 06 - 12069433).

 

Sollicitatie
Wil je solliciteren? Je sollicitatie kun je richten aan mevrouw Irma Hemmers, p/a afdeling P&O. Maak daarvoor gebruik van de "solliciteer" knop en vul je gegevens in op het sollicitatieformulier. Stuur je brief en CV als bijlage mee.

Uiterste inzenddatum: 30 juni 2020