Vacature: Werkvoorbereider/calculator

Wil jij werk wat er echt toe doet? Werk met grote maatschappelijke relevantie? Dan is een baan bij de gemeente Losser misschien iets voor jou!

 

Bij ons werk je samen met en voor de samenleving. Kom je bij ons werken dan zet jij je elke dag in voor de inwoners, ondernemers en instellingen van de prachtige dorpen Beuningen, De Lutte, Glane, Losser en Overdinkel.
 
Wij hebben daarbij het uitgangspunt dat de samenleving als eerste aan zet is (eigen kracht) en wij dat als gemeente faciliteren. Je zorgt er samen met jouw collega’s voor dat we toegankelijk en dienstverlenend zijn richting onze inwoners. Onze kernwaarden zijn vertrouwen, verantwoordelijkheid, flexibel en verbonden. We zoeken collega’s die oog en oor hebben voor de maatschappij en voor elkaar, en voor wie deze kernwoorden een uitdaging zijn.


De organisatie

Het team Beheer Fysieke Ruimte (BFR) is in de breedte verantwoordelijk voor het opstellen van inhoudelijk beleid alsmede het inrichten, beheren, onderhouden en exploiteren van de fysieke buitenruimte en het gemeentelijk vastgoed inclusief de binnensportaccommodaties. De instandhouding van het gemeentelijk bezit en het behoud van de waarde ervan, is de primaire taak van dit team. De belangrijkste taakvelden zijn: verkeer en vervoer, wegen, afvalverwijdering, gemeentelijk vastgoed, binnensportaccommodaties, speelvoorzieningen, straatmeubilair, gladheidbestrijding, ongediertebestrijding, openbare verlichting, gemeentelijke riolering en openbaar groen.

Onder het team BFR valt ook het sub-team Servicebedrijf van de gemeente Losser. Het team BFR heeft de rol van interne- en externe opdrachtgever voor het inrichten en beheren van de openbare ruimte. Het Servicebedrijf functioneert daarbij als interne aannemer. 

 

Functie-inhoud

In deze veelzijdige functie ben je betrokken bij verschillende projecten/processen in de openbare ruimte. De gemeente Losser kent een vijftal kernen en een groot buitengebied. De komende jaren staat er veel te gebeuren. In Losser zelf is het centrumplan momenteel volop in uitvoering en ook in de vier andere kernen zijn de komende jaren diverse projecten gepland. Dit o.a. in het kader van kwaliteitsimpulsen waar de gemeenteraad van Losser op ingezet heeft.

 

Als werkvoorbereider/calculator word je in een vroegtijdig stadium bij de planvoorbereiding betrokken. In samenwerking met je collega’s en externe deskundigen, maak je onderdeel uit van projectteams. Samen brengen we projecten tot een goed einde.

 

 

 

Functie-eisen

Wat vragen we van je?

 

Wij zoeken een collega die:

  • Een relevante afgeronde opleiding heeft op MBO+ of HBO niveau;
  • Affiniteit heeft met verschillende onderdelen binnen het beheer van de fysieke ruimte (bijv. wegen, groen en water);
  • Bekend is met de RAW-systematiek en in staat is om zelfstandig eenvoudige bestekken en/of een technisch uitvoeringsplan te vervaardigen;
  • Kennis van de SSK systematiek en dit kunnen toepassen voor o.a. investeringsramingen en/of levensduurkosten berekeningen is een pré;
  • Het kunnen maken van ramingen met behulp van IBIS of Bakker&Spees software;
  • Affiniteit met de uitvoering van projecten in de openbare ruimte;
  • Een flexibele en open werkhouding heeft;
  • Beschikt over prima mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
  • Goede onderhandelingsvaardigheden;
  • In bezit van rijbewijs B en eigen vervoer.

 

Ons aanbod

De functie is voor 36 uur per week en je krijgt een contract voor 1 jaar. Bij goed functioneren kan dat een vast dienstverband worden.

Je krijgt een salaris tussen de € 2.484,- en € 3.591,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek (schaal 8), de inpassing is afhankelijk van jouw opleiding en werkervaring. Deze functie is nog niet definitief gewaardeerd. Vooralsnog kun je, onder voorwaarden, na verloop van tijd de uitloopschaal bereiken.

Daarnaast krijg je een vrij besteedbaar keuzebudget van 17,05%. Je mag zelf weten wat je hiermee doet, bijvoorbeeld meer salaris, meer vrije dagen of een opleiding.

 

Informatie en reageren

Neem voor meer informatie over deze functie contact op met Tom Nijkamp, teamleider Beheer Fysieke Ruimte (te bereiken via het algemeen nummer van de gemeente Losser:

053 537 7444.

Je kunt solliciteren via deze link. Stuur je brief inclusief je CV als bijlage mee. Reageren op deze vacature kan tot 1 maart 2021.