Vacature Applicatiebeheerder Sociaal Domein

Wij zoeken een applicatiebeheerder voor de duur van 1 jaar.

Bij de gemeente Losser werk je samen met en voor de samenleving. Ons uitgangspunt is daarbij dat de samenleving als eerste aan zet is (eigen kracht) en wij dat als gemeente faciliteren. Wij werken vanuit de bedoeling, wat betekent dat de vraag van de burger of ondernemer centraal staat en niet de regel. Je zorgt er samen met jouw collega’s voor dat we toegankelijk en dienstverlenend zijn richting onze inwoners. Onze kernwaarden zijn vertrouwen, verantwoordelijkheid, flexibel en verbonden. We zoeken collega’s die oog en oor hebben voor de maatschappij en voor elkaar, en voor wie deze kernwoorden een uitdaging zijn.

Wat verwachten we van je? 

Je vertaalt wensen van de vak afdeling naar processen in applicaties. Je geeft uitvoering aan gegevensbeheer, lost problemen op en bewaakt de integriteit van gegevens. Je richt de applicaties Suite voor Sociaal Domein en Suite voor Sociaal Regie in. Je signaleert knelpunten en doet verbetervoorstellen. Je onderhoudt contacten met leveranciers. Ondersteunt eindgebruikers bij het gebruik van applicaties en ondersteunt bij het genereren van informatie en rapportages. Je geeft uitvoering aan eerstelijns incidentbeheer en fungeert binnen de teams werk en inkomen, zorg en bedrijfsbureau als eerste aanspreekpunt voor ICT-aangelegenheden.

Functie-eisen 

Wie zoeken wij?
•    Je hebt een HBO werk- en denkniveau;
•    Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
•    Je hebt kennis van en ervaring met de Suites voor het Sociaal Domein, SQL, Cognos en Excel.
•    Je bent oplossingsgericht, sterk in analyseren, bent empathisch en overtuigend, werkt planmatig en rapporteert kernachtig en zakelijk;
•    Je bent stressbestendig, houdt overzicht en vindt het leuk om in een team te werken.

Ons aanbod

De functie is voor 36 uur per week en je krijgt een tijdelijk contract voor 1 jaar, waarbij wij openstaan voor een detachering vanuit je huidige werkgever. 
Je krijgt een salaris tussen de € 2.756,- en € 4.048,- (schaal 9) bruto per maand bij een 36-urige werkweek; de inpassing is afhankelijk van jouw opleiding en werkervaring. 
Daarnaast krijg je een vrij besteedbaar keuzebudget van 17,05%. Je mag zelf weten wat je hiermee doet, bijvoorbeeld meer salaris, meer vrije dagen of een opleiding. De cao Gemeenten en de Aanvullende Arbeidsvoorwaarden Gemeente Losser (AAGL) zijn op deze functie van toepassing.

Reageren of vragen 

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Ellen Liefaard (06-12624415), teamleider bedrijfsbureau. Ben je enthousiast geworden? Je kunt jouw sollicitatie indienen tot en met 5 april 2021.

Solliciteren kan via deze link.