Vacature Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand (BABS)

Vanwege het vertrek van één van onze buitengewoon ambtenaren van de burgerlijke stand zijn wij op zoek naar een gemotiveerde kandidaat voor de functie van: Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand (BABS)

Algemene informatie

In Losser wonen we met ongeveer 22.500 inwoners in een prettige en groene omgeving. Het werkklimaat in onze gemeentelijke organisatie is aangenaam. De werksfeer kenmerkt zich door betrokkenheid, openheid en resultaatgerichtheid met ruimte voor elkaars ideeën. De gemeente Losser heeft een samenwerkingsverband met de gemeente Enschede op het gebied van dienstverlening.

Functie-informatie

Jaarlijks worden in Losser ongeveer 140 huwelijken en geregistreerde partnerschappen voltrokken waarvan ongeveer 80 door 5 daarvoor aangestelde Babsen. Wegens het vertrek van één van hen zijn wij op zoek naar een nieuwe Babs met als taak het voltrekken van wettelijke huwelijken en geregistreerde partnerschappen.

Functie-eisen

Wij zoeken iemand die:

  • bekend is met de gemeente Losser en haar inwoners en de Losserse cultuur goed kan vertegenwoordigen;
  • beschikt over inlevingsvermogen en die toespraken een persoonlijk tintje kan geven;
  • goed in het openbaar kan spreken;
  • beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden;
  • representatief is.

Actieve en passieve kennis van het Twents strekt tot aanbeveling

Wat bieden wij?

Als Babs word je aangesteld door de gemeente op basis van de AGL. Nader uitgewerkt in de rechtspositieregeling voor de Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand van de Gemeente Losser. De vergoeding per voltrokken huwelijk of geregistreerd partnerschap bedraagt 3 of 4 uur, op zaterdag en ’s avonds 5 uur in schaal 9 periodiek 10,  aangevuld met een onkostenvergoeding van € 15,-- per huwelijk.

Informatie

Heb je vragen over bovenstaande? Neem dan contact op met Marion de Boer of José van Manen (telefoonnummer 053-4818181).

Solliciteren

Herken jij je in bovenstaand profiel?
Stuur dan je CV en motivatie dan nu via de onderstaande sollicitatieknop!

Je sollicitatie kun je richten aan mevrouw A. den Blanken p/a afdeling P&O en vul je gegevens in het sollicitatieformulier. Stuur je brief en CV als bijlage mee.

Klik hier om direct online te solliciteren

Sluitingsdatum: 17 februari 2019