Uitnodiging: onthulling Social Sofa in Losser

Op maandag 4 december aanstaande rond 16.00 uur ’s middags wordt bij het Kulturhus Losser aan het Raadhuisplein 1 door Hester Maij – gedeputeerde voor de portefeuille Landbouw, Natuurlijk en Cultuur, een Social Sofa uitgereikt aan Ans Dijkhuis, directeur Bibliotheek Losser. We nodigen alle inwoners van Losser van harte uit om hierbij aanwezig te zijn!

Ontmoeten en verbinden in Losser
De Bibliotheek Losser heeft de Social Sofa gewonnen met het project ‘Ontmoeting & Verbinding’ in Losser’. Met de komst van het nieuwe Kulturhus in 2018, gaat de Bibliotheek Losser nog intensiever samenwerken met verschillende partijen binnen de gemeente, zoals de GGD, CJG, Aveleijn en het muziekonderwijs. Door deze intensieve samenwerking neemt de Bibliotheek een nog nadrukkelijkere plek in binnen de samenleving van de gemeente Losser. Ze vormt als het ware de ruggengraat in deze samenwerking.

Voor én van iedereen
De Social Sofa die door gedeputeerde Hester Maij wordt onthuld, staat symbool voor ontmoeten en verbinden in Losser. Het is een bank van én voor iedereen. Daarom nodigen we u als inwoner van Losser van harte uit om maandag 4 december aanstaande, iets na 16.00 uur aanwezig te zijn bij de onthulling van Social Sofa aan het Raadhuisplein 1. Graag tot dan!

logo bibliotheek losser