Door het coronavirus is onze dienstverlening aangepast. Bekijk de informatiepagina over corona voor de meest actuele informatie. Hier vindt u ook regelingen voor ondernemers.

Tweede fase kavelverkoop De Saller 2C van start

Vanaf 7 september kunt u zich inschrijven voor een bouwkavel in het deelplan De Saller 2C.

De bouwkavels die nu in de verkoop gaan, betreffen 9 vaste kavels en een bouwstrook. Voor de kavels binnen de bouwstrook ligt de diepte van de kavel vast, maar de breedte van de kavel is variabel en kan door de koper zelf worden bepaald. Hierbij geldt wel dat er een goede verdeling van de kavels binnen deze strook te maken moet zijn en dat er een verkoopbare kavel resteert. De vaste kavels mogen bebouwd worden met een vrijstaand woonhuis. De bouwstroken zijn geschikt voor de bouw van een vrijstaand woonhuis of een blok van twee. Bij de gemeente Losser staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Daarom wordt in De Saller 2C gasloos en levensloopbestendig gebouwd.

Grootte en prijzen van de vaste bouwkavels

De 9 vaste bouwkavels variëren in grootte tussen 365m2 en 697 m2. De basisprijs per m2 is ca. € 350,= (inclusief BTW) voor een vrijstaand woonhuis. Voor een blok van twee is dit € 347,=  inclusief BTW. Download hier een pdf van de kavelkaart 

Inschrijfformulier

Bent u geïnteresseerd in een bouwkavel? Schrijf u dan nu in met dit inschrijfformulier. Meer informatie vindt u in het informatiepakket.

Uitgifte via loting

De uitgifte van de kavels vindt vanwege het coronavirus dit keer plaats via een lotingsprocedure. Dit gebeurt op 17 september 2020 om 18.30 uur door notaris Poppinghaus in ’t Lossers hoes. De loting is alleen live te volgen via www.losser.nl. Iedereen die in een kavel is geïnteresseerd, kan tot 17 september, 12.00 uur een inschrijfformulier inleveren bij notariskantoor Poppinghaus, Langenkamp 9 in Losser. 

Kavelkaart De Saller 2C, tweede fase

De beschiikbare kavels zijn in het blauw en in  het donkergeel (bouwstrook 2431 m2) aangegeven.

Kavelkaart