Door het coronavirus is onze dienstverlening aangepast. Bekijk de informatiepagina over corona voor de meest actuele informatie. Hier vindt u ook regelingen voor ondernemers.

Summer Fun Festival: activiteiten voor de jeugd

Zomervakantie… lekker niets doen. Of juist energie opdoen in een andere omgeving. 
Voor veel inwoners van de gemeente Losser zal de zomervakantie er dit jaar anders uit zien en zit op vakantie gaan er niet in. Maar er is een geweldig alternatief dichtbij huis: het Summer FUN Festival!

Afwisselend programma voor kinderen en jongeren 

Het Summer FUN Festival is speciaal samengesteld voor kinderen en jongeren van 4 tot 16 jaar. Er zijn activiteiten en workshops gericht op sport (dinsdag) en kunst en cultuur (donderdag). Daarnaast is er een online programma dat kinderen en jongeren thuis, alleen, of met broertje/zusje/ouders kunnen doen. Meer informatie is te vinden op stichtingfundament.nl/summerfun.
Opgave voor de activiteiten is, mede door de corona-crisis, verplicht. 

Goodiebag voor basisschoolleerlingen

Om aandacht te geven aan dit zomerse festival deelden wethouder Anja Prins en directeur-bestuurder van Fundament Ans Dijkhuijs aan alle kinderen op de basisschool, in totaal 1.800 leerlingen, een goodiebag uit. Hierin zit uiteraard het programma van het Summer FUN Festival, maar ook een aantal leuke verrassingen om de zomer mee in te gaan. 
wethouder Anja Prins met leerlingen van de Imenhof en de Verrekijker