Start werkzaamheden Lossersestraat De Lutte

Twentse Weg- en Waterbouw BV (TWW) start op 6 juni met de werkzaamheden aan de Lossersestraat in De Lutte.

Deze aanbesteding is naar voren gehaald in verband met de totale doorlooptijd van de uitvoering en het beperken van de overlast voor wegafsluitingen. Op deze wijze wordt het bijvoorbeeld mogelijk in de uitvoeringsplanning rekening te houden met de bouwvak (Lossersestraat weer open) en met de afronding van het werk vóór de winterperiode

Om de overlast en verkeershinder te beperken worden de werkzaamheden in 2 fases uitgevoerd.  Fase 1 loopt van de Lossersestraat vanaf huisnummer 60/62 tot en met De Visscherij van 6 juni t/m 3 augustus. De andere helft van de Lossersestraat, tot aan de Essenweg, is Fase 2. Deze fase realiseren we na de bouwvak. Het wegvak Lossersestraat vanaf huisnummer 60/62 tot en met de kruising Lossersestraat/De Visscherij is in de periode van 6 juni t/m 3 augustus afgesloten voor doorgaand verkeer.

De kruising Lossersestraat/De Visscherij wordt zo lang mogelijk open gehouden. De Ambachtstraat blijft overigens altijd bereikbaar voor bestemmingsverkeer.

Informatiebijeenkomst

Op 20 juni 2018 organiseert de gemeente een algemene informatiebijeenkomst ten behoeve van de Kwaliteitsimpuls De Lutte. Vanaf 19.00 uur is iedereen van harte welkom bij de Vereeniging in De Lutte. Tijdens deze bijeenkomst wordt de stand van zaken van het project Kwaliteitsimpuls De Lutte en de uitvoering van de Lossersestraat doorgenomen. Hierbij is TWW ook aanwezig om uw vragen te beantwoorden.