Door het coronavirus is onze dienstverlening aangepast. Bekijk de informatiepagina over corona voor de meest actuele informatie. Hier vindt u ook regelingen voor ondernemers.

Start verkoop bouwkavels De Saller 2C

Woensdagmorgen 26 juni van 10.00-12.00 start de gemeente met de verkoop van de bouwkavels in de Saller 2c. Locatie: 't Lossers hoes.

Er zijn 7 vaste bouwkavels en 2 bouwstroken te koop. De bouwstrook is geschikt om blokken van twee of vrijstaande woningen te bouwen. De grondprijs ligt rond 350 euro per m2.

 

Het inschrijfformulier wordt genummerd op basis van binnenkomst. De uitgifte van de kavels vindt plaats op basis van: “wie het eerst komt, het eerst maalt”. Uitzonderingen daarop vormt de groep kopers die zich als belangstellende voor een kavel ingeschreven had in een betaalde lijst. Zij kunnen nog aanspraak maken op een overgangsregeling.

 

Bent u niet in de gelegenheid om zelf te komen, dan kunt u ook iemand machtigen. Het machtigingsformulier en andere informatie vindt u onder de rubriek wonen en bouwen/bouwgrond kopen/De Saller