Door het coronavirus is onze dienstverlening aangepast. Bekijk de informatiepagina over corona voor de meest actuele informatie. Hier vindt u ook regelingen voor ondernemers.

Start aanleg voetpad Lutterstraat

Op 17 augustus 2020  start wegenbouwer Roelofs met de werkzaamheden voor een voetpad langs de Lutterstraat tussen de Arendshorst, Wolshagen en Arkelstein in Losser.
De werkzaamheden duren tot en met 11 september 2020.

Tijdens de werkzaamheden wordt één rijbaan afgesloten, zodat de verkeershinder voor auto’s beperkt blijft. Er wordt gewerkt met verkeerslichten om het verkeer zo goed mogelijk te geleiden.
 

Omleiding voor fietsers
Fietsers vanuit de wijk de Saller en vanaf De Lutte worden omgeleid. Het fietsverkeer vanuit de wijk de Saller en vanaf De Lutte kan rijden via de Wolshagen en de Lutterstraat (kant Bredenhorst). Doorgaand fietsverkeer op de Havezatensingel wordt omgeleid via de Arendshorst en de Lutterstraat (kant Bredenhorst).

Veiliger
Steeds meer voetgangers gebruikers de rijbaan waar een maximumsnelheid geldt van 50 km/h. Dit is onveilig voor henzelf en de andere weggebruikers. Door de wadi’s te laten vervallen, komt ruimte vrij om een voetpad aan te leggen waarmee de verkeersveiligheid wordt vergroot.

 

Voetpad