Door het coronavirus is onze dienstverlening aangepast. Bekijk de informatiepagina over corona voor de meest actuele informatie. Hier vindt u ook regelingen voor ondernemers.

Smokkelbeurs in Overdinkel

Kennismaking met diverse smokkelactiviteiten

Al een aantal jaren zijn diverse initiatiefnemers in Overdinkel bezig met het opzetten van diverse smokkel gerelateerde activiteiten. Inwoners, bedrijven, organisaties en verenigingen zijn enorm druk geweest en hebben van alles bedacht en ontwikkeld. Van evenementen tot producten en een eigen logo. Overdinkel moet weer hét smokkeldorp worden, in ieder geval van deze regio. Wat er allemaal is ontwikkeld, laten de deelnemers van de smokkelbeurs graag aan iedereen zien op donderdag 30 januari. Tussen 19.00-21.00 uur bent u van harte welkom in ’t Trefhuus in Overdinkel. De toegang is gratis.

Speciaal voor het onderwerp smokkelen heeft Sietse Smit een aantal van zijn verzamelde smokkelverhalen opgenomen. Tijdens de smokkelbeurs zijn ze allemaal te zien en te horen. Voor de liefhebbers hebben wij bijgaand alvast een kijkje https://www.youtube-nocookie.com/embed/lxevGkUbjrk
Verder zijn er kraampjes met worst, smokkeljam, smokkelöllie en smokkelspullen. Ook is één van de initiatiefnemers, Tourist info, aanwezig en samen met het team Routenetwerken, Tetem en de smokkelstudenten. Ben u ook benieuwd naar de smokkelescaperoom? Daarnaast is zowel de loxbox te bekijken en een smokkelboekenkast 

Op de zeepkist worden mensen geïnterviewd over gerealiseerde activiteiten en producten. Daarnaast zijn we nog op zoek naar nieuwe ideeën en initiatiefnemers. Heeft u een idee? Stop het in de ideeënbus. 
Wethouders Anja Prins en Harry Nijhuis gaan de smokkelbeurs openen.

poster met een beeldje van smokkelaars over de smokkelbeurs