Door het coronavirus is onze dienstverlening aangepast. Bekijk de informatiepagina over corona voor de meest actuele informatie. Hier vindt u ook regelingen voor ondernemers.

SOGL Presenteert zich tijdens de Dag van de Ondernemer

Samenwerkende ondernemers gemeente Losser

In een volle zaal met ondernemers uit heel Losser presenteerde SOGL haar vernieuwde website.
Onder het motto ‘alleen kun je veel, samen kun je meer’ is ruim een jaar geleden Stichting Samenwerkende Ondernemers Gemeente Losser (SOGL) opgericht. Een unieke samenwerking van alle ondernemersverenigingen in de gemeente Losser, waarbij ieder haar eigen identiteit behoudt. SOGL behartigt de belangen van deze ondernemersverenigingen en de hierbij aangesloten ondernemers. SOGL biedt een platform aan ondernemers in de gemeente Losser die (nog) niet zijn aangesloten bij een van deze verenigingen. 

Activiteiten

De Mix & Match bijeenkomst is een van de activiteiten die door SOGL samen met de gemeente is georganiseerd. Daarnaast waren er verschillende informatieve avonden onder andere over ondermijning en over het inkoopbeleid van de gemeente Losser en is er een oproep gedaan voor extra vrijwilligers voor de brandweer

Een werkgroep richt zich op dit moment op de zichtbaarheid van ondernemers. Een belangrijk onderwerp waar SOGL veel aandacht aan gaat besteden.

Samen met de Tourist Info (een van de aangesloten verenigingen) is er een toeristische film gemaakt en wordt de jaarkalender up-to-date gehouden op een dusdanige wijze dat de invulling hiervan goed wordt afgestemd.

Aangesloten partijen

Centrum Management Losser (CML), Stichting Park Management (SPL), Losserse Ondernemers Club (LOC), Ondernemers Club Overdinkel (OCO), Ondersteunend Carnaval Losser (OCL), Ronde Tafel Losser (RT186), Tourist Info De Lutte Losser (TI), Horeca Dinkeldal en de Dorpsstraatspecialisten uit De Lutte. In totaal zijn er meer dan 500 bedrijven (indirect) aangesloten bij SOGL.