Door het coronavirus is onze dienstverlening aangepast. Bekijk de informatiepagina over corona voor de meest actuele informatie. Hier vindt u ook regelingen voor ondernemers.

Rioleringswerkzaamheden

De werkzaamheden vinden plaats in de week van 30 november 2020

Hamers Leidingtechniek heeft van de gemeente Losser opdracht gekregen om stukken van het riool in Losser te renoveren. De rioleringswerkzaamheden starten op 30 november 2020.
Het gaat om 5 plekken in Losser. Op die plaatsen wordt de riolering (deels) gerelined. Relinen is een methode om zonder te moeten graven het riool te renoveren. Vanaf de straat wordt een nieuwe kunststof binnenwand in de rioolbuizen aangebracht. Dit kan zonder al te veel overlast voor het verkeer en bewoners. Het riool kan zo weer voor jaren mee.

Beperkte afvoer van het riool

Op dagen dat Hamers Leidingtechniek de werkzaamheden uitvoert, geldt voor bewoners dat er een beperkte afvoer is van het riool. Betreffende bewoners ontvangen enkele dagen van te voren een brief waarin staat wat er gaat gebeuren. Op straat is er weinig overlast voor het verkeer. Wel staan er op de rijbaan vrachtwagens. Er blijft een doorgang voor aanwonenden en het doorgaand verkeer.

Planning

Op maandag 30 november starten de rioleringswerkzaamheden aan de: 
Diepenbrocklaan van 30 november t/m 2 december
Narcisstraat op 2 december
Buizerdstraat en Arendstraat 3 december
Bookholtlaan op 10 december