Door het coronavirus is onze dienstverlening aangepast. Bekijk de informatiepagina over corona voor de meest actuele informatie. Hier vindt u ook regelingen voor ondernemers.

Recreatie & Toerisme in de spotlights!

Op 16 oktober 2019 organiseert het Toeristisch Genootschap Losser in samenwerking met de gemeente Losser een interessante avond voor alle partners in recreatie en toerisme in de gemeente Losser.
De avond wordt gehouden in het Kulturhus ’t Trefhuus, Prins Hendrikstraat 1, 7586 BG in Overdinkel en begint om begint om 20:00 uur (inloop vanaf 19:30 uur).

Gevarieerd programma

Voor deze avond is Jarno Vedders uitgenodigd.Hij is gebiedsadviseur van Twente Marketing en expert op regio- en stadsmarketing. Hij vertelt over de activiteiten en de kansen op het gebied van toerisme en recreatie in de gemeente Losser. Het gaat goed met Overijssel. Er is een explosieve groei gemeten van het binnenlands en inkomend toerisme. Het lijkt erop dat de doelstellingen van Gastvrij Overijssel behaald worden en 2018 bracht daarmee een aantal succesvolle hoogtepunten. Daar heeft Twente Marketing – samen met partners en ondernemers – hard aan gewerkt.

Ook worden de activiteiten en de werkwijze van de stichting Toeristisch Genootschap Losser (TGL) toegelicht waarbij een tweetal projecten, die mede dankzij de bijdrage van TGL gerealiseerd zijn,  uitgelicht worden. Ten slotte worden drie projecten uit het Actieprogramma Recreatie en Toerisme toegelicht waarbij de betrokken partijen alles vertellen over het ontstaan van het idee/project.

Natuurlijk is er ruim voldoende tijd om na te praten of ideeën uit te wisselen

Het bezoeken van deze lezingen is gratis en iedereen is welkom!

Aanmelden

Wilt u hierbij zijn? Stuur dan voor 14 oktober een mail naar: info@toerismelosser.nl

uitnodiging van het Toeristisch Genootschap Losser