Door het coronavirus is onze dienstverlening aangepast. Bekijk de informatiepagina over corona voor de meest actuele informatie. Hier vindt u ook regelingen voor ondernemers.

Openingstijden Afvalbrengpunt Losser verruimd

Vanwege het extra aanbod van afval in deze coronaperiode heeft het college van Losser besloten om de openingstijden van het afvalbrengpunt aan de Ravenhorsterweg in Losser tijdelijk te verruimen. Het afvalbrengpunt gaat nu ook open op dinsdagmiddag van 13:00 tot 16:30 uur en op vrijdagmiddag tussen 12:00 - 13:00 uur. Op zaterdag is het afvalbrengpunt een uur langer open: tot 15:00 uur.
 

De nieuwe openingstijden van het afvalbrengpunt Losser:

Dinsdag           13.00 – 16.30 uur

Woensdag        13:00 - 16:30 uur

Vrijdag             09.00 - 16.30 uur

Zaterdag          09.00 - 15.00 uur

Het rustigste tijdsblok bij het afvalbrengpunt is op dit moment de vrijdagmiddag.

 

Na de zomervakantie gaat Twente Milieu in gesprek met de gemeenteraad over de verdere noodzakelijke maatregelen en investeringen om het afvalbrengpunt in Losser toekomstbestendig te maken. Tijdens dit gesprek worden de resultaten van het al langer lopende onderzoek meegenomen. De kosten en investeringen die de mogelijke nieuwe maatregelen met zich meebrengen, worden meegenomen bij de vaststelling van de toekomstige afvalstoffenheffing.