Door het coronavirus is onze dienstverlening aangepast. Bekijk de informatiepagina over corona voor de meest actuele informatie. Hier vindt u ook regelingen voor ondernemers.

Ook incidentele subsidie voor NK Klootschieten

Eind april besloot het college voor ruim € 15.000,- aan incidentele subsidies te verlenen aan verschillende organisaties.

Na een spoedprocedure ontvangt Klootschietvereniging Beuningen ook nog een incidentele subsidie.

Begin mei kreeg klootschietvereniging Beuningen het NK Klootschieten toegewezen. De vereniging ontvangt een subsidie van € 500 voor de organisatie van het Nederlands Kampioenschap dat op zondag 23 juni plaatsvindt. Ongeveer 250 klootschieters zullen hieraan deelnemen.

Wanneer kom je in aanmerking voor een incidentele subsidie?

De gemeente Losser stelt geld beschikbaar voor activiteiten en initiatieven van inwoners, verenigingen en andere partijen (rechtspersonen), die de leefbaarheid van de gemeenschap bevorderen. Wethouder Harry Nijhuis: “Vorige week ontvingen we nog een aanvraag voor incidentele subsidie van de klootschietvereniging Beuningen. Hiervoor is een spoedprocedure gevolgd. We zijn blij dat we ook deze vereniging nog financieel kunnen ondersteunen.”

Meer informatie over incidentele subsidies?

Kijk op www.losser.nl/Inwoners/Sport_en_cultuur/Subsidies.