Ontbijt plus lezing over Blockchain voor ondernemers uit gemeente Losser

dag van de ondernemer

Op vrijdag 16 november: Dag van de Ondernemer.

Het College van Losser nodigt ondernemers op vrijdagochtend 16 november uit in ’t Lossers hoes voor een ontbijt plus lezing door Peter Langela over ‘Blockchain technologie’.

Aanvang 07.30 uur. Einde 9.00 uur. Deelname is gratis, wel graag vooraf aanmelden.

Het ontbijt met lezing wordt gehouden in het kader van de ‘Dag van de ondernemer’ die jaarlijks wordt georganiseerd door MKB Nederland. De gemeente Losser draagt ondernemers een warm hart toe en doet daar dus graag aan mee.

Blockchain

Blockchain is de veelbelovende technologie achter onder meer de bitcoin munt. Maar hoe werkt die nieuwe technologie? En wat kun je ermee? Deze technologie is immers niet alleen te gebruiken voor cryptomunten, maar biedt ook talloze andere mogelijkheden.

Bent u benieuwd naar de antwoorden op deze vragen? Kom dan naar het Losserse ondernemersontbijt op vrijdag 16 november aanstaande.
En luister naar de presentatie van Peter Langela. Peter Langela is business developer bij Novel-T  en inwoner van Losser. Vanzelfsprekend is er na de lezing tijd voor een goed gesprek en netwerken.

Aanmelden voor het ondernemersontbijt graag uiterlijk woensdag 14 november a.s. bij Monique Hamers, accountmanager Gemeente Losser, m.hamers@losser.nl