Door het coronavirus is onze dienstverlening aangepast. Bekijk de informatiepagina over corona voor de meest actuele informatie. Hier vindt u ook regelingen voor ondernemers.

Online opening sporthal De Fakkel Losser op vrijdag 30 oktober

Update: door technische problemen is het niet mogelijk de opening live te volgen. De uitzending is nu om 16.30 uur te zien.

De nieuwe sporthal De Fakkel in Losser is klaar en in gebruik genomen. Dat betekent dat het nu tijd is voor de officiële opening. Helaas kan het eerder geplande openingsweekend, in verband met de huidige coronamaatregelen, geen doorgang vinden. Maar treur niet, er is nu de mogelijkheid om – op afstand – alvast te genieten van de nieuwe sporthal De Fakkel.

Bekijk de live-uitzending van de opening

Op vrijdag 30 oktober wordt De Fakkel vanaf 15:00 uur online geopend. U kunt de live-uitzending hier volgen, maar ook via de de websites van www.hallolosser.nl en www.rtv-losser.nl klikt u gemakkelijk door naar de live-uitzending. In deze uitzending vertellen wethouders Jaimi van Essen en Harry Nijhuis meer over de sporthal en het belang van sport & cultuur voor Losser. Daarnaast legt Jan Schuldink, directeur van Lowik Bouw, uit hoe de nieuwe sporthal is ontworpen en neergezet. Tussendoor worden er prachtige beelden getoond van de sporthal en komen gebruikers zoals Volley ’68 en Combinatie ’64 aan het woord. Bart Oosting, sportdocent van het Twents Carmel College, verzorgt een online rondleiding door de sporthal. Kijken dus!

Datum: vrijdag 30 oktober 2020
Tijd: 15:00 – 16:00 uur
Locatie: Online of via www.hallolosser.nl en www.rtv-losser.nl