Door het coronavirus is onze dienstverlening aangepast. Bekijk de informatiepagina over corona voor de meest actuele informatie. Hier vindt u ook regelingen voor ondernemers.

Uitnodiging informatieavonden Duurzaam wonen in Losser-West en Beuningen

Online livestreams op 7 en 9 december

Nederland wordt uiteindelijk aardgasvrij en stapt over op een duurzame warmtevoorziening. In 2050 verwarmen we ons huis niet meer met aardgas en koken we niet meer op aardgas. Het is een enorme klus om ons doel voor 2050 te halen, daarom starten we nu per wijk in Nederland. Beuningen en Losser West zijn twee wijken in Noordoost Twente (NOT) waarvoor nu eerst een wijkuitvoeringsplan (WUP) gemaakt wordt. Inwoners, ondernemers, gemeente en andere partners gaan samen aan de slag om een plan te ontwikkelen dat past bij deze gebieden. Daarover willen wij u informeren via een online informatiebijeenkomst.

Online informatieijeenkomsten

Graag nodigen wij u uit voor de online informatiebijeenkomsten over het Wijkuitvoeringsplan Warmtetransitie (WUP Warmtetransitie). Wij geven alle bewoners de gelegenheid om mee te denken en vragen te stellen over dit onderwerp.

Woont u in Losser-West, volg dan op 7 december om 20 uur de livestream

Woont u in Beuningen, volg dan op 9 december om 20 uur de livestream

Via www.energievannoordoosttwente.nl/informatieavond

logo energie noord oost twente