Nieuwsflits Ondernemen in Losser

Op de valreep vóór het einde van 2021 ontvangt u een nieuwsflits met informatie over de Bbz-regeling en een bericht van wethouder Nijhuis.

Bericht van wethouder Nijhuis

Geachte ondernemer, 

De lockdown treft ons allemaal maar vooral u als ondernemer opnieuw keihard. Juist in de zo belangrijke decembermaand met haar feestdagen moeten vele winkels en de horeca hun deuren sluiten. Ook andere sectoren zijn door de landelijke beperkingen getroffen. Opnieuw moeten deze bedrijven in onze gemeente Losser veerkracht en ondernemerschap tonen door alternatieven aan te bieden. Ik heb hier zeer veel respect voor, en wens hen die het treft veel sterkte toe. Daarnaast roep ik iedereen op om nog meer dan we al gewend zijn naar elkaar om te kijken. Noaberschap kan net het verschil maken in deze barre tijden. Ik wens u allen hele fijne dagen, tot ziens in 2022.

Harry Nijhuis, Wethouder Economische Zaken

Steunpakket ondernemers Versoepelde Bbz-regeling verlengd tot en met maart 2022

De Bbz-regeling bestaat al geruime tijd, maar is vanwege de coronamaatregelen sinds 1 oktober 2021 versoepeld. ROZ voert deze regeling uit voor de gemeente Losser. 
De versoepelde voorwaarden zouden eerst t/m 31 december 2021 gelden, maar dit wordt nu verlengd t/m 31 maart 2022. Als u hier een beroep op wilt doen, moet u wel een nieuwe aanvraag indienen. Aanvragen voor de maanden januari, februari en/of maart 2022 kan vanaf 3 januari 2022 via de website van ROZ.

!! Let op gewijzigd: In januari 2022 kunt u nog een aanvraag indienen voor de maand december 2021.

Meer info en aanvragen versoepelde Bbz-regeling: https://www.rozgroep.nl/corona/versoepelde-bbz-regeling/ .  
Meer informatie: ROZ,  Tel: 074-2415100    E-mail: info@rozgroep.nl

Contact

Heeft u suggesties voor ons, kunnen wij iets voor u betekenen, neem dan contact met ons op. 
Wij wensen u hele fijne feestdagen. Blijf gezond, en tot in het nieuwe jaar.

Monique Hamers: m.hamers@losser.nl, telefoon: 06 - 12 59 78 54
Manon Balk: m.balk@losser.nl, telefoon:  06 - 83 16 08 00