Door het coronavirus is onze dienstverlening aangepast. Bekijk de informatiepagina over corona voor de meest actuele informatie. Hier vindt u ook regelingen voor ondernemers.

Nieuwe tarieven gymzalen, sportzalen en sporthal 2020/2021

De tarieven van de binnensportaccommodaties in Losser worden jaarlijks aangepast. Op dinsdag 7 april jl. heeft het college de nieuwe tarieven voor het seizoen 2020/2021 vastgesteld. Voor de nieuwe sporthal in Losser zijn nieuwe tarieven vastgesteld.  

Met ingang van het nieuwe seizoen worden de tarieven met 1,7% verhoogd. Het uurtarief van een gymzaal bedraagt dan € 17,16. Voor een sportzaal wordt dit € 30,02.

De nieuwe sporthal in Losser beschikt over drie gelijke vloerdelen. Het uurtarief per vloerdeel bedraagt € 25. Voor gebruikers die meer dan 1 vloerdeel huren, wordt een korting gegeven van 4%. Het uurtarief voor 2 vloerdelen bedraagt dan € 48. Voor 3 vloerdelen geldt een tarief van € 72. 

Samen met de verenigingen die gebruik maakten van de oude sporthal wordt nu een gebruiksrooster voor het nieuwe seizoen opgezet.