Netwerkcafé voor (startende) ondernemers in Losser

Op 20 maart organiseren ROZ (Regionale Organisatie Zelfstandigen), de gemeente Losser en de ondernemersverenigingen het netwerkcafé voor (startende) ondernemers van 19.00 – 21.30 uur in ’t Lossers Hoes, Raadhuisplein 1 in Losser.

Het netwerkcafé is de plek waar starters en ondernemers elkaar ontmoeten, ervaringen kunnen delen en kennis opdoen. 

Wethouder Harry Nijhuis van de gemeente Losser verzorgt de opening. Er is een korte kennismaking met ROZ en het nieuwe online platform voor Twentse starters www.startenintwente.nl. Op StarteninTwente.nl vinden starters alle informatie en tools die ze nodig hebben. En komen ze in contact met andere starters en ondernemers. Niet alleen voor starters heel interessant, maar ook voor ondernemers.

Kennis kunnen de starters en ondernemers ook opdoen in één van de twee powersessies naar keuze:

  • Social media door De Contentmaker of Marketingkaarten door ROZ. Social media is een feestje. Jouw feestje! In deze sessie krijgen ondernemers antwoord op vragen als: Wat deel je online? Hoe creëer je relevante en afwisselende content? En hoe blijf je dicht bij jezelf?
  • Marketingkaarten’ is één van de tools op StarteninTwente.nl die je helpt te bepalen wat nodig is om jouw bedrijf zo goed mogelijk in beeld te brengen bij je klanten. Daar gaan de ondernemers in deze sessie mee aan de slag.

Uiteraard is er na het programma volop gelegenheid om te netwerken met andere starters en ondernemers en in gesprek te gaan met ROZ en de gemeente.

Deelname is gratis. Aanmelden kan tot 17 maart via de website van ROZ ,  per mail info@rozgroep.nl of telefonisch 074 241 5100.