Door het coronavirus is onze dienstverlening aangepast. Bekijk de informatiepagina over corona voor de meest actuele informatie. Hier vindt u ook regelingen voor ondernemers.

Markeweg, Dingeldeinstraat en Hogeweg krijgen nieuw asfalt

In opdracht van de gemeente Losser gaat TWW in de week van 15 juli het asfalt vervangen in de genoemde drie straten. Markeweg is maandag 15 juli als eerste aan de beurt. De Dingeldeinstraat en de Hogeweg volgen op dinsdag. De wegen worden op woensdag en donderdag afgesloten voor verkeer. Vrijdag zijn de wegen weer open en worden er nog afrondende werkzaamheden uitgevoerd. De Markeweg moet op maandag 07.00 uur al vrij zijn van geparkeerde auto’s en de Dingeldeinstraat en Hogeweg op dinsdag. 

Werkzaamheden

De asfaltverharding wordt op maandag en dinsdag weggefreesd en daarna krijgt de rijbaan weer een nieuwe deklaag van asfalt. Het asfalteren gebeurt op woensdag en donderdag.
Omdat de wegen op woensdag en donderdag worden afgesloten zijn de aanliggende panden alleen nog te voet bereikbaar.
Houdt rekening met de omleidingen en afzettingen, dit doen we voor uw eigen veiligheid.

Contact met de aannemer: TWW

Heeft u vragen? Neem contact op met de uitvoerder van de TWW: Niek Janssen. Hij is bereikbaar via e-mail n.janssen@tww.nl en via telefoonnummer 06 – 53 17 35 97.