Maak uw straat groen tijdens Burendag

Burendag is dé dag waarop je gezellig samenkomt met de buurt. Buurten worden leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt. Dit jaar is Burendag op 25 september. 

Geld voor een groene buurt

Wilt u tijdens Burendag samen met uw buren de straat vergroenen? Buren, buurttuinen, verzorgingstehuizen en andere maatschappelijke initiatieven kunnen met ondersteuning van de Groene Loper Losser-Oldenzaal geld aanvragen bij het Oranjefonds. Dit geld kunt u gebruiken om tijdens Burendag uw buurt te vergroenen. Denk bijvoorbeeld aan boomspiegels, geveltuinen, een buurttuin, insectenhotel of fruitbomen. Het team van de Groene Loper helpt u graag bij het invullen van de formulieren.

Interesse? 

Het team van de Groene Loper zit op woensdag 23 juni van 19.00 tot  20.30 uur voor u klaar in Erve Kraesgenberg om u te helpen met het invullen van de formulieren. Om ervoor te zorgen dat er niet teveel mensen tegelijkertijd aanwezig zijn, vragen we u om van te voren een afspraak te maken. Zo kan iedereen coronaproof geholpen worden. Een afspraak maken kan via de website: www.groeneloperlosseroldenzaal.nl