Lekker fit Losser brengt de jeugd in beweging tijdens de voorjaarsvakantie

Lekker Fit Losser organiseert in samenwerking met sportaanbieders een zaalvoetbal- en een hockeyclinic. Aan deze clinics kunnen leerlingen van het basis- en voortgezet onderwijs deelnemen. De sportactiviteiten vinden plaats op maandag 21 februari, woensdag 23 februari en 24 februari in Sporthal de Fakkel in Losser.

Zaalvoetbalclinic voor jongeren van  6-14 jaar: Leef 1 dag als een echte prof

PB Soccer organiseert in samenwerking met Lekker Fit Losser op 21 februari van 09.15 – 12.15 uur in sporthal de Fakkel een uitdagende zaalvoetbalclinic. Professionele trainers dagen de deelnemers uit met allerlei voetbalskills en activiteiten waarmee ze punten kunnen verdienen. Het thema van de clinic is “Leef 1 dag als een echte prof”. Als een echte prof ondertekenen de deelnemers een ‘PBSoccer prof contract’ voor 1 dag. Ook krijgen ze een portretfoto met handtekening, een PBSoccer vaantje en een rugzakje. De clinic kost € 15,00 per deelnemer. Een sportdrankje en vers fruit is bij de prijs inbegrepen.

Clinic Hockey Xperience voor 6-16 jarigen

Op 23 en 24 februari komt de Hockey Xperience van 10.00 tot 13.00 uur met een clinic naar sporthal de Fakkel. Een mooie gelegenheid voor jongeren om met de sport kennis te maken. Er vinden 2 rondes plaats. Op woensdag 23 februari voor deelnemers van 6 tot 12 jaar en op 24 februari voor de jeugd van 13 tot 16 jaar. Per dag kunnen 3 groepen van 20 personen meedoen. Deelnemers krijgen tijdens de clinic van 1 uur begeleiding van professionele hockeytrainers. Deelname is gratis en materiaal om deel te nemen is aanwezig. 

Opgeven

Deelnemers kunnen zich via www.lekkerfitlosser.nl/clinic/ opgeven voor de zaalvoetbalclinic PB Soccer en de Hockey Xperience.