Lekker Fit Losser

Sportverenigingen schrijven zich nu in voor Lekker Fit Losser

Van 12 december tot 21 januari 2018 kunnen sportverenigingen uit de gemeente Losser zich via de website www.lekkerfitlosser.nl weer inschrijven voor hun deelname aan het sportstimuleringsprogramma Lekker Fit Losser.

Lekker Fit Losser is het sportstimuleringsprogrammma voor kinderen uit de groepen 3 t/m 8 van de basisschool. Het wordt jaarlijks aangeboden in de maanden april, mei en juni.

Elk jaar doen 250 kinderen mee aan dit sportprogramma. Kinderen mogen 1 sport uitkiezen  en volgen 3 tot 4 lessen bij de uitgekozen sportvereniging.

Doel is om kinderen, die nog niet weten welke sport ze willen gaan doen of die dreigen te stoppen met sporten, via deze weg enthousiast te maken of te houden voor een sport. En ze zo gezond te laten blijven bewegen.

Via de website www.lekkerfitlosser.nl (inschrijving sportverenigingen) kunnen verenigingen zich heel makkelijk inschrijven voor een sportactiviteit.

In februari 2017 is deze website voor het eerst online gegaan. Sportverenigingen die willen deelnemen, kunnen zich nu via een tablet, telefoon of laptop direct inschrijven voor deelname aan Lekker Fit Losser.

Lekker Fit Losser is een initiatief van de Buurtsportcoaches van de gemeente Losser.