Door het coronavirus is onze dienstverlening aangepast. Bekijk de informatiepagina over corona voor de meest actuele informatie. Hier vindt u ook regelingen voor ondernemers.

Ladies Only: Lifestyle-avond 30 september

In 2019 is het 100-Jaar geleden dat het actieve kiesrecht voor vrouwen in Nederland is ingevoerd. De gemeenteraad van Losser organiseert diverse bijeenkomsten om dit te vieren. 

Op maandag 30 september organiseren de vrouwelijke raads- en commissieleden een lifestyle avond voor inwoonsters van de gemeente Losser. Dit vanaf 19.00 uur bij de Oude Apotheek in Losser 

Een leuke en boeiende avond van, voor en door Losserse vrouwen. Beautytips, actuele mode, kleur/stijladvies en gezondheid/voedingsadviezen zullen aan bod komen. De volgende ondernemers werken mee: Wigger-Mode (damesmode), Go-Beauty (make-up), Marjon Boermans (voeding), Ingeborg Buld (kleur) en Sophie Bik (fotografie). Natuurlijk mag een hapje en drankje niet ontbreken. De vrouwelijke raads- en commissieleden en de burgemeester zullen zich op een ludieke wijze voorstellen. 

De leden van de gemeenteraad vinden het belangrijk om met vrouwen in gesprek te gaan. Zij kijken wellicht anders naar beslissingen en hebben andere invalshoeken. In wat voor een gemeente wil jij wonen, werken, winkelen en leven? 

De toegang is gratis. Geef je op via griffie@losser.nl Het aantal plaatsen is beperkt. De avond is voor Ladies Only. Dit mag je niet missen.

Flyer Lifestyle avond