Door het coronavirus is onze dienstverlening aangepast. Bekijk de informatiepagina over corona voor de meest actuele informatie. Hier vindt u ook regelingen voor ondernemers.

Kuier deur de gemeente Losser

In een gezellige groep starten met wandelen, nieuwe mensen ontmoeten en ondertussen aan je conditie werken? Dat kan vanaf 7 oktober in Losser, de Lutte en Overdinkel met ‘Kuier deur’.

Bij de wandeltrainingen van ‘Kuier deur’ is er volop ruimte om te praten tijdens het wandelen, en natuurlijk bij de koffie na afloop. Doordat er heel rustig gestart wordt, is dit wandelprogramma juist geschikt voor mensen die nu nog weinig tot niet bewegen. In 16 weken worden langzamerhand de wandeltrainingen uitgebouwd. Daardoor zijn de deelnemers in staat om na 16 weken 5 of 10 kilometer te wandelen bij de afsluitende wandeltocht op zondag 26 januari 2020.  

Wandelbegeleiders gezocht

We zijn nog op zoek naar vrijwillige wandelbegeleiders die zelf ervaren wandelaar zijn en enthousiast zijn om anderen in beweging te zetten. Wandelbegeleiders krijgen van ons een korte opleiding zodat ze goed voorbereid de groep kunnen begeleiden. 

3 startlocaties

Er zijn 3 startlocaties waar de deelnemers mee kunnen doen aan de trainingen:  
•    Maandag 09.00 uur:     ’t Trefhuus Overdinkel
•    Woensdag 19.00 uur:   Dorpshoes Erve Boerrigter, de Lutte
•    Vrijdag 09.00 uur:         Stichting Man, Losser

Meedoen als wandelaar of wandelbegeleider

Voor aanmelden en meer informatie over de wandeltrainingen: www.kuierdeur.nl 
Aanmelden als wandelbegeleider kan via de vrijwilligerscentrale Losser.
 
‘Kuier deur… de Diepe Hel’ is een onderdeel van Loopland Overijssel en wordt mede mogelijk gemaakt met steun van de provincie Overijssel en de gemeente Losser.