Door het coronavirus is onze dienstverlening aangepast. Bekijk de informatiepagina over corona voor de meest actuele informatie. Hier vindt u ook regelingen voor ondernemers.

Kuier deur de gemeente Losser

In een gezellige groep starten met wandelen, nieuwe mensen ontmoeten en ondertussen aan je conditie werken? Dat kan. Kom dan 21 maart om 09.00 uur naar de informatiebijeenkomst over Kuier Deur bij Stichting Man, Nilantspad 3 in Losser.

Bij de wandeltrainingen van ‘Kuier deur’ is er volop ruimte om te praten tijdens het wandelen en natuurlijk bij de koffie na afloop. Omdat heel rustig wordt gestart, is dit wandelprogramma geschikt voor mensen die nu nog weinig tot niet bewegen.
In 16 weken worden de wandeltrainingen langzaam uitgebouwd. Na 16 weken zijn de deelnemers in staat om 5 of 10 kilometer te wandelen bij de afsluitende wandeltocht eind juni 2020.

Wandelbegeleiders gezocht

Kuier Deur staat onder leiding van Jinne Stienstra, een ervaren wandelbegeleider van AV Iphitos. Kuier deur Losser is nog op zoek naar enthousiaste wandelbegeleider  die het leuk vinden om anderen in beweging te krijgen. Wandelbegeleiders krijgen een korte opleiding zodat ze goed voorbereid de groep kunnen begeleiden.

Meedoen als wandelaar of wandelbegeleider

Voor aanmelden en meer informatie over de wandeltrainingen: Jurgen Schiphorst, telefoonnummer 06 18 41 81 00 of email j.schiphorst@losser.nl