Door het coronavirus is onze dienstverlening aangepast. Bekijk de informatiepagina over corona voor de meest actuele informatie. Hier vindt u ook regelingen voor ondernemers.

Koninklijke onderscheiding voor mevrouw Spanjer-Mulder

Op 25 juni heeft mevrouw Lianne Spanjer-Mulder een Koninklijke Onderscheiding ontvangen. Zij werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. 
Mevrouw Cia Kroon, burgemeester van Losser, reikte de onderscheiding uit tijdens de algemene ledenvergadering van de Handbalvereniging Combinatie ‘64. 
De uitreiking vond plaats in De Fakkel, Gronausestraat 107 in Losser.

Lianne Spanjer werd in het bijzijn van haar man, familie, vrienden, bestuur en leden van de handbalvereniging en vrijwilligers met veel waardering toegesproken door burgemeester Kroon. Zij werd bedankt voor haar jarenlange inzet voor tal van activiteiten bij de handbalvereniging.
Lianne Spanjer was sinds 1985 actief bij de Handbalvereniging Combinatie ’64, als bestuurslid technische -en jeugdcommissie. Ze was o.a. organisator van toernooien en het jeugdkamp, trainster en coach, lid van de kantinecommissie, contactpersoon van de Nederlandse Handbal Verbond.
Vanaf 1990 is zij mede organisator van de buut van het politiegala (carnaval). Door haar toedoen is deze avond een succesvolle avond geworden en gebleven.
Mw. Spanjer en mw. Kroon