Door het coronavirus is onze dienstverlening aangepast. Bekijk de informatiepagina over corona voor de meest actuele informatie. Hier vindt u ook regelingen voor ondernemers.

Kom naar de sportinformatiemarkt op 31 augustus

Op 31 augustus kan jong en oud in Losser op het Olympisch (Raadhuis)plein kennismaken met verschillende sporten. Ook wordt er informatie gegeven over sport-, beweeg- en gezondheidsmogelijkheden in de buurt. 

Sport en bewegen is een bindend element in de Twentse samenleving en is belangrijk voor vitale en gezonde inwoners. De gemeente Losser staat dan ook voor een leven lang sporten en bewegen. Voor iedereen is er in elke levensfase wel een passend sport- en bewegingsaanbod in Twente te vinden. “Sporten en bewegen is niet alleen leuk, maar ook nog eens goed voor de gezondheid. Je blijft langer vitaal en kunt langer meedoen in de maatschappij. Bovendien is het ook nog eens gezellig, je blijft onder de menen en je leert nieuwe mensen kennen”, aldus sportwethouder Harry Nijhuis.

Sportinformatiemarkt

De sportinformatiemarkt wordt samen met CML (Centrum Ondernemers in Losser) en de sportverenigingen georganiseerd. Op 31 augustus is er van 12.00 tot 16.00 uur van alles te beleven op het Raadhuisplein dat voor deze gelegenheid wordt omgeturnd tot een Olympisch plein. Er zijn diverse gezondheids- en sportaanbieders aanwezig en er worden verschillende demonstraties gegeven. Kinderen kunnen deelnemen aan tal van sportieve activiteiten of zich uitleven op het luchtkussen. De toegang is geheel gratis ! De sportinformatiemarkt wordt om 12.00 uur geopend door sportwethouder Nijhuis. 

In de week van 1-8 september vindt de Sportweek plaats. Hier doen enkele sportverenigingen aan mee. Lossenaren die nog niet sporten of overwegen om een andere sport te doen,  kunnen in deze week een GRATIS introductieles volgen. Kijk voor meer informatie over het programma en deelnemende verenigingen op de website lekkerfitlosser.nl