10 maart: Open Huis Kulturhus

Zaterdag 10 maart is het Open Huis in het kulturhus Losser, het verbouwde gemeentehuis van de gemeente Losser.

De gezamenlijke partners nodigen iedereen uit om tussen 10.00 en 15.00 uur te komen kijken hoe ze er nu bij zitten op hun nieuwe plek, in het voormalige gemeentehuis aan het Raadhuisplein 1 in Losser.

Voor jongeren en ouderen!

Loop gezellig binnen en bekijk het gebouw van boven tot onder. Alle partners laten graag hun nieuwe werkruimten zien en vertellen waar ze dagelijks mee bezig zijn. Natuurlijk staan de koffie, thee en limonade klaar!

Ook leuk voor kinderen

Kinderen kunnen bijvoorbeeld meedoen aan een speurtocht door het gebouw. Rondneuzen in de bibliotheek met uitdagende multimediatafel. Of op de foto op een heuse politiemotor. En ze kunnen mooie creaties maken met ballonnen: echte ballonnenkunst!

Verkiezingsmarkt in de grote zaal

Natuurlijk laten ook de politieke partijen in Losser zich zien tijdens het Open Huis. In de raadszaal wordt een heuse verkiezingsmarkt ingericht en kunt u in gesprek met de lijsttrekkers en (kandidaat) raadsleden. Om 11.00 uur gaat burgemeester Cia Kroon met bewoners van De Losserhof en Aveleijn in gesprek over de verkiezingen op 21 maart.

Activiteiten op het voorplein

Het open huis wordt compleet met muziekoptredens en een mooi draaiorgel. Buiten zijn Politievoertuigen te bekijken en kan de WoWi! Biebbus worden bezocht. Deze unieke bus, die wordt aangeboden door Bibliotheek Losser, zit vol met digitale nieuwigheden en verrassingen.

Een naam voor het kulturhus Losser

De naam voor het nieuwe kulturhus in Losser is nu nog niet bekend. Tijdens de officiële opening op vrijdagmiddag 9 maart aanstaande zal de jury bekend maken welke naam is gekozen uit de meer dan 200 inzendingen. En uiteraard wordt dan ook de winnaar in het zonnetje gezet.

We zien iedereen graag op zaterdag 10 maart!

kulturhus