Door het coronavirus is onze dienstverlening aangepast. Bekijk de informatiepagina over corona voor de meest actuele informatie. Hier vindt u ook regelingen voor ondernemers.

“Kijkje in de Keuken” bijeenkomst 8 mei 2019

U bent van harte welkom bij de bijeenkomst "kijkje in de keuken" van Stichting Leergeld Losser en Stichting Huurders Belangen Losser (SHBL).

SHBL belangenbehartiger voor bewoners van woningen in de gemeente Losser, vertellen graag meer wat zij doen voor inwoners met problemen maar ook de samenwerking met Domijn.

Stichting Leergeld Losser biedt kinderen kansen om deel te nemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Ouders die zelf moeite hebben om rond te komen kunnen bij Leergeld Losser een aanvraag doen.

Graag verteld Ton Kremer (voorzitter Leergeld Losser) wat zij allemaal kunnen doen voor de kinderen.

Dit gaat gebeuren op:

Woensdag 8 mei 2019
“t Lossershoes, Raadhuisplein 1, Losser.

Het programma is als volgt:

18.30 uur                    Zaal open en inloop

19.00 uur                    Welkomstwoord wethouder mevr.A.Prins

19.10 uur                    Uitleg Stichting Leergeld Losser

Vervolgens                 Uitleg SHBL
20.00 uur                    Naar huis

Voor de organisatie is het handig om te weten wie er komen. Wilt u zich daarom opgeven per telefoon: 06.12614254 of per mail: m.versteeg@losser.nl

Tijdens het kijkje in de keuken kunnen er foto’s genomen worden voor en door de media (bijv Hallo Losser). Indien u niet op de foto wil komen laat het mij aan het begin van de avond weten!

Wij kijken uit naar uw komst!