Door het coronavirus is onze dienstverlening aangepast. Bekijk de informatiepagina over corona voor de meest actuele informatie. Hier vindt u ook regelingen voor ondernemers.

Judo Losser en Klootschietvereniging Kolkersveld Losser ontvangen incidentele subsidie

Eind april besloot het college voor ruim € 15.000,- aan incidentele subsidies te verlenen aan verschillende organisaties. Na een spoedprocedure ontvangen Judo Losser en Klootschietvereniging Kolkersveld Losser ook nog een incidentele subsidie.

Judo Losser bestaat dit jaar 60 jaar en krijgt een subsidie van € 700 voor de organisatie van diverse jubileumactiviteiten. Klootschietvereniging Kolkersveld Losser ontvangt een subsidie van € 300 voor de organisatie van het buurt klootschiettoernooi op 14, 21 en 22 juni voor inwoners uit Overdinkel en Glane. Het streven is om van dit toernooi een jaarlijks terugkerend evenement te maken.
        
Deelname aan het toernooi is gratis. Opgeven kan bij Hans Nijland,
jhmnijland@hetnet.nl, 06-30224465.

Wanneer kom je in aanmerking voor een incidentele subsidie?

De gemeente Losser stelt geld beschikbaar voor activiteiten en initiatieven van inwoners, verenigingen en andere partijen (rechtspersonen), die de leefbaarheid van de gemeenschap bevorderen. Wethouder Harry Nijhuis: “In de afgelopen weken hebben enkele verenigingen nog een aanvraag voor incidentele subsidie ingediend. Hiervoor is een spoedprocedure gevolgd. We zijn blij dat we ook deze verenigingen nog financieel kunnen ondersteunen.”

Meer informatie over incidentele subsidies?

Kijk op www.losser.nl/Inwoners/Sport_en_cultuur/Subsidies.