Door het coronavirus is onze dienstverlening aangepast. Bekijk de informatiepagina over corona voor de meest actuele informatie. Hier vindt u ook regelingen voor ondernemers.

Informatiebijeenkomst Landschapsdeal Noordoost Twente

Duurzaam beheer Twents landschap

Op 3 november 2020 vindt een online bijeenkomst plaats voor landschapsbeheerders, eigenaren van landschapselementen, liefhebbers van het Twentse landschap en andere geïnteresseerden over de Landschapsdeal Noordoost Twente. Een initiatief waarbij overheden en landbouw- en natuurorganisaties zich samen met agrarisch ondernemers, particuliere grondeigenaren en andere beheerders inzetten voor duurzaam beheer van landschapselementen, zoals houtwallen en singels, tegen een eerlijke beloning. Zo dragen we samen bij aan de natuur-, klimaat en waterdoelen in onze regio én we zorgen voor sociaaleconomische ontwikkeling en een leefbaar platteland. 

Laat u goed informeren over duurzaam beheer van een uniek landschap en bezoek de bijeenkomst:

  • Datum: 3 november 2020
  • Tijd: 19.30 – 21.30 uur
  • Locatie: online (de link volgt na aanmelding)

Bent u een eigenaar of beheerder van landschapselementen? Of bent u inwoner van Noordoost Twente en trots op uw leefomgeving? Bezoek deze bijeenkomst online. Tijdens de bijeenkomst ontvangen landschapsbeheerder ook handige tips en laten we weten wat de partners te bieden hebben het komende jaar.

Aanmelden kan via info@landschapsdeal.nl onder vermelding van ‘Bijeenkomst 3 november’.

Kijk op www.landschapsdeal.nl en bekijk de film over de Landschapsdeal Noordoost Twente in 2 minuten.