Door het coronavirus is onze dienstverlening aangepast. Bekijk de informatiepagina over corona voor de meest actuele informatie. Hier vindt u ook regelingen voor ondernemers.

Informatiebijeenkomst over de zorgverzekering

Speciaal voor mensen met een laag inkomen heeft de gemeente Losser samen met Menzis een collectieve zorgverzekering samengesteld: Menzis Garant Verzorgd. Hiermee wil de gemeente Losser inwoners helpen om goed en betaalbaar verzekerd te zijn tegen ziektekosten! Wij informeren u graag over deze verzekering, de korting die u krijgt op deze verzekering, de pakketten, de vergoedingen en de voorwaarden om hier vanaf 1 januari 2020 aan deel te kunnen nemen. Wilt u hier meer van weten? Geef u dan op voor de bijeenkomst hierover.

Maandag 18 november 2019
‘t Lossershoes, Raadhuisplein 1 te Losser. 
16.00 uur tot 17.00 uur

Heeft u een keuze gemaakt maar weet u niet goed hoe u moet overstappen? Op de onderstaande dagen is het mogelijk om een overstapcoach persoonlijk te spreken. Om een wachtrij te voorkomen moet u zich hiervoor aanmelden. Hoe u zich hiervoor aan kunt melden kunt u vragen aan Mendy Versteeg m.versteeg@losser.nl  of telefoonnummer 06-12614254.

De overstapcoaches van Menzis zijn aanwezig op: 

  • 2 december van 14.00 tm 17.00 uur in ’t Lossershoes
  • 3 december van 14.00 uur -117.00  uur in ’t Trefhuus