Door het coronavirus is onze dienstverlening aangepast. Bekijk de informatiepagina over corona voor de meest actuele informatie. Hier vindt u ook regelingen voor ondernemers.

Informatieavond 4e fase Centrumplan Losser

In januari starten de werkzaamheden aan de 4e fase van Centrumplan Losser. Op maandag 9 december van 17.30 tot 18.30 uur is er een informatieavond met vrije inloop. Omwonenden en andere geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd op het projectbureau Centrumplan Losser (Aloysiusschool). Het bouwteam staat klaar om informatie te delen en vragen te beantwoorden over de werkzaamheden, bereikbaarheid, parkeren et cetera.
De 4e fase omvat de Bernard Leurinkstraat, de ingang van de Mariageboortekerk, het volgende deel van de Gronausestraat en een gedeelte van de parkeerplaats tussen de Albert Heijn en de Coop. Op de faseringstekening staan de precieze data van de werkzaamheden. De startdata op de tekening betekenen niet dat op deze datum de volledige weg niet meer bereikbaar is, maar houdt wel rekening met omleidingsroutes. In deze fase moet de aannemer van de nutswerkzaamheden (gas, water en stroom) namelijk ook aan de slag. Dee werkzaamheden vinden in eerste instantie voornamelijk in de gebieden naast de rijbaan plaats. 

Kerstinloop

Naast de speciale informatieavond voor fase 4 is iedere donderdag van 11.00 tot 17.00 uur het informatiecentrum op het projectbureau open. Iedereen kan hier terecht met vragen of opmerkingen over het Centrumplan Losser. Op donderdag 12 en 19 december is het informatiecentrum in kerstsferen. Kom langs met vragen of opmerkingen en geniet ondertussen van een heerlijke kop chocolademelk met wat lekkers. 

De BouwApp

Download De BouwApp en blijf continue op de hoogte van de ontwikkelingen en de status van de werkzaamheden. De BouwApp is te downloaden via Google Play of de App Store. 


Kaartje van Centrum Losser met vakindelingen van fase 1 tot en met 6