Hoe ziet u de toekomst van uw bedrijf? ROZ geeft u gratis advies

Het coronavirus en de maatregelen zorgen voor een andere situatie voor u als ondernemer. Misschien een goed moment om eens stil te staan bij de toekomst.

Wilt u doorgaan met uw bedrijf of juist stoppen? Denkt u aan een baan in loondienst? De gemeente Losser en ROZ (Regionale Organisatie  Zelfstandigen) adviseren u graag bij het maken van een keuze voor de toekomst die het beste past bij u en uw bedrijf. Daarom steunt de gemeente Losser ondernemers die hierbij hulp willen. U kunt zich aanmelden voor gratis advies bij ROZ.

In gesprek met ondernemersadviseurs

ROZ is specialist in hulp bij succesvol  ondernemen.

Wethouder Anja Prins:  “Deze onzekere tijd is misschien juist een goede aanleiding om na te denken over de toekomst van uw bedrijf. Wij nodigen u  uit om hierover vrijblijvend in gesprek te gaan”. 

Waarmee kan ROZ u helpen?

Er is geen ‘vast pakket’ of online aanbod, maar maatwerk. De ondernemersadviseurs van ROZ brengen samen met u de vraag in beeld. Om daarna samen de mogelijkheden te onderzoeken. Hierbij kunt u denken aan:

  • Ondernemers die een andere weg in willen  of moeten slaan met hun bedrijf. En die  nadenken over een ander businessmodel.
  • Ondernemers die financiële vragen of  geldzorgen hebben.
  • Ondernemers die erover nadenken te stop pen met het bedrijf en zich willen oriënteren  op (om)scholing of een baan in loondienst. 

Elke ondernemer kan meedoen

Elke ondernemer in de gemeente Losser kan zich aanmelden, ook zzp’ers. ROZ zoekt zelf contact met de ondernemers die een beroep hebben gedaan op de Tozo3-regeling die ROZ uitvoert. 

Interesse?

Neem dan contact op met ROZ. Dit kan via:

Mail

info@rozgroep.nl

Telefoon

074 - 241 51 00.

Meer informatie

Meer informatie vindt u ook op de website van de ROZ-groep: www.rozgroep.nl/herorientatie.
Deze informatie is ook beschikbaar in deze flyer van ROZ en gemeente Losser [pdf 255 kB]