Gemeenteraad Losser zwaait acht raadsleden uit

Op dinsdagavond 29 maart

De gemeenteraadsverkiezingen zijn achter de rug. Op woensdagvond 30 maart worden de gekozen raadsleden geïnstalleerd. Voor die tijd, op dinsdagavond 29 maart, neemt de gemeenteraad van Losser afscheid van acht van de 19 huidige raadsleden. Dit gebeurt tijdens een openbare raadsvergadering in ’t Lossers Hoes, aanvang 19.30 uur.

Afscheidsvergadering op 29 maart

Na een jarenlange inzet en betrokkenheid bij de gemeente Losser vanuit de gemeenteraad zwaaien de volgende raadsleden af, bij Burgerforum: de heer H. Volmbroek, mevrouw I. Oort en de heer J. Tijdhof. Bij het CDA: mevrouw K. Meijer, mevrouw E. Visschedijk-ten Veldhuis, de heer G. Bolscher en de heer J. Renard. Bij de VVD neemt de heer R. de Leeuw afscheid als raadslid.

Installatievergadering op 30 maart

Op woensdag 30 maart worden de gekozen raadsleden geïnstalleerd. Burgerforum haalde tijdens de verkiezingen op 16 maart jl. zeven zetels, het CDA haalde zes zetels. De PvdA, D66 en de VVD haalden allen twee zetels. Op dit moment verkent informateur Hans van Agteren samen met de partijen de mogelijkheden voor de vorming van een coalitie. 

Zowel de afscheidsvergadering op 29 maart als de installatievergadering op 30 maart zijn vanaf 19:30 uur bij te wonen in ’t Lossers Hoes. U kunt de vergaderingen ook live volgen via de livestream op www.losser.nl/bestuur.