Gemeente Losser zoekt installateurs zonnepanelen, warmtepompen en isolatiebedrijven op het gebied van duurzame techniek

Gemeente Losser organiseert samen met de gemeenten Tubbergen, Dinkelland en Oldenzaal een collectieve inkoopactie om inwoners te ontzorgen bij het energiezuiniger maken van hun woning. De inkoopactie wordt uitgevoerd door intermediair Winst uit je woning en gaat eind januari 2023 van start met een brief aan alle woningeigenaren. Geïnteresseerde eigenaren krijgen vervolgens offertes voor de verschillende maatregelen die voor hun woning van toepassing zijn. Bij akkoord wordt ook de plaatsing van de maatregel door Winst uit je woning geregeld. Het gaat dus om complete ontzorging. 

Als gemeenten willen we graag dat deze verduurzamingsmaatregelen zo veel mogelijk worden uitgevoerd door lokale ondernemers. Daarom deze oproep. Bent u een lokale ondernemer op het gebied van woningisolatie, zonnepanelen, (hybride) warmtepompen of isolerend glas en bent u geïnteresseerd? Meldt u zich dan vóór 18 november via www.winstuitjewoning.nl/actie/samenwerken 

Over Winst uit je woning 

Winst uit je Woning organiseert sinds 10 jaar inkoopacties voor energiebesparende maatregelen zoals isolatie, zonnepanelen, verwarmingsinstallaties en kleinere energiebesparende maatregelen. Deze partner in de energietransitie heeft inmiddels met ruim 100 gemeenten en meer dan 300 (lokale) uitvoerders samengewerkt. Winst uit je woning wil woningen duurzamer, voordeliger, aantrekkelijker en comfortabeler maken. En dat is het voordeligst, veiligst, effectiefst en efficiëntst als alle betrokken partijen goed samenwerken. Als intermediair zorgen zij voor een efficiënte samenwerking tussen gemeenten, onafhankelijke adviseurs en lokale installatie- en isolatiebedrijven. Door kwalitatieve en efficiënte samenwerkingen op grote schaal bieden zij een aantrekkelijk en voordelig aanbod voor woningeigenaren. Zo helpen we samen de energierekening van  bewoners te verlagen en een bijdrage te leveren aan de vermindering van de CO2-uitstoot.