Door het coronavirus is onze dienstverlening aangepast. Bekijk de informatiepagina over corona voor de meest actuele informatie. Hier vindt u ook regelingen voor ondernemers.

Gehaktballen voor bouwvakkers sporthal De Fakkel

Hoogste punt in maart bereikt

Afgelopen maart werd al het hoogste punt van de nieuwe sporthal de Fakkel aan de Gronausestraat in Losser bereikt. Plan was om op 18 maart deze mijlpaal te vieren en de aanwezige bouwvakkers te trakteren op een warme gehaktbal. Door de corona-maatregelen moest dit echter worden afgelast. Vandaag hebben de bouwvakkers alsnog genoten van een broodje bal. 

Wethouder Jaimi van Essen: “Ik ben heel erg blij dat we deze mijlpaal samen hebben bereikt. Het is alweer 8 maanden geleden dat er gestart is met de bouw van de nieuwe sporthal. Door aannemer Lowik uit Almelo en installateur Wijco uit Oldenzaal wordt hier een prachtige voorziening gebouwd voor het bewegingsonderwijs en de Losserse sportverengingen. De werkzaamheden vorderen gestaag. Ondanks de corona-maatregelen werkt iedereen hard door. Inmiddels is het gebouw bijna wind- en waterdicht. De oplevering staat gepland voor de eerste week van oktober. Daarna moet de sporthal nog worden ingericht. We streven ernaar de nieuwe sporthal na de herfstvakantie in gebruik te nemen.” 

foto van de fakkel