Door het coronavirus is onze dienstverlening aangepast. Bekijk de informatiepagina over corona voor de meest actuele informatie. Hier vindt u ook regelingen voor ondernemers.

Gegevensbeheerder Openbare ruimte (BOR) voor 24 uur per week.

Wil jij werk wat er echt toe doet? Werk met grote maatschappelijke relevantie? Dan is een baan bij de gemeente Losser misschien iets voor jou!

Bij ons werk je samen met en voor de samenleving. Kom je bij ons werken dan zet jij je elke dag in voor de inwoners, ondernemers en instellingen van de prachtige dorpen Beuningen, De Lutte, Glane, Losser en Overdinkel.
 
Wij hebben daarbij het uitgangspunt dat de samenleving als eerste aan zet is (eigen kracht) en wij dat als gemeente faciliteren. Je zorgt er samen met jouw collega’s voor dat we toegankelijk en dienstverlenend zijn richting onze inwoners. Onze kernwaarden zijn vertrouwen, verantwoordelijkheid, flexibel en verbonden. We zoeken collega’s die oog en oor hebben voor de maatschappij en voor elkaar, en voor wie deze kernwoorden een uitdaging zijn.

De organisatie

Het team Beheer Fysieke Ruimte (BFR) is in de breedte verantwoordelijk voor het opstellen van inhoudelijk beleid alsmede het inrichten, beheren, onderhouden en exploiteren van de fysieke buitenruimte en het gemeentelijk vastgoed inclusief de binnensportaccommodaties. De instandhouding van het gemeentelijk bezit en het behoud van de waarde ervan, is de primaire taak van dit team. De belangrijkste taakvelden zijn: verkeer en vervoer, wegen, afvalverwijdering, gemeentelijk vastgoed, binnensportaccommodaties, speelvoorzieningen, straatmeubilair, gladheidbestrijding, ongediertebestrijding, openbare verlichting, gemeentelijke riolering en openbaar groen.
Onder het team BFR valt ook het sub-team Servicebedrijf van de gemeente Losser. Het team BFR heeft de rol van interne- en externe opdrachtgever voor het inrichten en beheren van de openbare ruimte. Het Servicebedrijf functioneert daarbij als interne aannemer. 

Functie-inhoud 

Als gegevensbeheerder ben je primair verantwoordelijk voor het bijhouden en verwerken van de BOR-gegevens. Je gaat gegevens verzamelen, karteren en muteren in verschillende applicaties.  Je werkt samen met beheerders en beleidsmedewerkers van Team BFR voor het inwinnen, verwerken en verstrekken van BOR-gegevens binnen en buiten de organisatiegegevens. 

Een greep uit de werkzaamheden:
•    Het bewaken en verbeteren van de kwaliteit van de beheersystemen BOR (Beheer Openbare Ruimte) en de basisregistratie;
•    Het proactief ophalen van informatie (o.a. revisies) bij de civieltechnische beheerders en zorg dragen voor het up to date houden van data binnen de gestelde termijnen;
•    Het doorvoeren van mutaties binnen de beheersystemen naar aanleiding van veranderingen buiten;
•    Het afstemmen met de BGT beheerder voor inwinning van ontbrekende kaart gegevens;
•    Verwerken van de (reguliere) inspectiegegevens in de applicaties;
•    Het afstemmen van de beheerinformatie vanuit het beheer van de openbare ruimte;
•    Het volgen van de ontwikkelingen m.b.t. de diverse basisregistraties, beheersystemen en mede zorgdragen voor de invoering van deze ontwikkelingen;
•    Het onderhouden van contacten met derden en collega’s in onze organisatie over aan te leveren informatie voor de diverse basisregistraties en beheersystemen;
•    Het maken van beheerkaarten op basis van planningen en begrotingen van de verschillende beheerdisciplines.

Functie-eisen 

Wij zoeken een collega die:
•    Een relevante afgeronde opleiding heeft op MBO+;
•    Affiniteit heeft met verschillende onderdelen binnen het beheer van de fysieke ruimte (bijv. wegen, groen en water);
•    Aantoonbare relevante werkervaring heeft in de functie van gegevensbeheer.
•    Ervaring heeft met BOR (Beheer Openbare Ruimte) en GBI.
•    Affiniteit heeft met ICT en andere gemeentelijke (informatie)systemen.
•    In staat is om collega’s en organisatie mee te nemen in de verdere implementatie en ontwikkeling van het beheerssysteem;
•    Een flexibele en open werkhouding heeft;
•    Accuraat en resultaatgericht is;
•    Beschikt over prima mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
•    In bezit is van rijbewijs B en eigen vervoer.

Ons aanbod 

De functie is voor 24 uur per week en je krijgt een contract voor 1 jaar. Bij goed functioneren kan dat een vast dienstverband worden. 
Je krijgt een salaris tussen de € 2484,- en €3591- (indicatieve inschaling in schaal 8) bruto per maand bij een 36-urige werkweek; de inpassing is afhankelijk van jouw opleiding en werkervaring. Deze functie is nog niet definitief gewaardeerd. Vooralsnog kun je, onder voorwaarden, na verloop van tijd de uitloopschaal bereiken.
Daarnaast krijg je een vrij besteedbaar keuzebudget van 17,05%. Je mag zelf weten wat je hiermee doet, bijvoorbeeld meer salaris, meer vrije dagen of een opleiding.

Reageren of informatie 

Neem voor meer informatie over deze functie contact op met Tom Nijkamp, teamleider Beheer Fysieke Ruimte (tel. 06-20445103). Reageren kan tot en met 20 december 2020.
Wil je solliciteren? Solliciteer dan hier en vul je gegevens in op het sollicitatieformulier. Stuur je brief inclusief  je CV als bijlage mee.