Door het coronavirus is onze dienstverlening aangepast. Bekijk de informatiepagina over corona voor de meest actuele informatie. Hier vindt u ook regelingen voor ondernemers.

Fonds Grolsch Vakmanschap is Meesterschap

Tot en met 30 april 2021 kunnen projecten/initiatieven ingediend worden bij het Grolsch Vakmanschap is Meesterschap Fonds.

Het Grolsch Vakmanschap is Meesterschap Fonds is opgericht ter gelegenheid van 400 jaar Grolsch in 2015. Het is een cadeau van Grolsch aan de regio om de sociale en economische groei in de regio te stimuleren. Het fonds heeft als doel om 'vakmanschap is meesterschap', in de breedste zin van het woord, in Twente en de Achterhoek te ondersteunen. Hierbij wordt groot belang gehecht aan enerzijds karakter en ondernemerschap, en anderzijds aan innovatie en duurzaamheid.

Het project en/of initiatief moet plaatsvinden in Twente of de Achterhoek. Daarnaast gaat Vakmanschap hand in hand met duurzaamheid bij Grolsch. We willen naar een schonere, circulaire wereld toewerken, en willen anderen aanmoedigen om hetzelfde te doen. Projecten die zich aanmelden moeten daarom een duurzaam karakter hebben. Andere criteria waarop beoordeeld wordt zijn ondernemerschap, innovatie en karakter.

Ga naar het Grolsch Vakmanschap is Meesterschap Fonds.

 

Grolsch-vakmanschap-fonds-1810-drieluik-1-0