Door het coronavirus is onze dienstverlening aangepast. Bekijk de informatiepagina over corona voor de meest actuele informatie. Hier vindt u ook regelingen voor ondernemers.

Family Next voor Overijsselse familiebedrijven

Interessante webcast voor familiebedrijven op 8 oktober, 16.00 uur

Bent u ondernemer in een Overijssels familiebedrijf en wilt u aan de slag met digitalisering of duurzaamheid? Of staat de volgende generatie in de startblokken om het bedrijf over te nemen? Dan is Family Next een steun in de rug! Meer informatie over het programma krijgt u tijdens de webcast op 8 oktober, 16.00 uur. 

In Family Next werken provincie Overijssel, Landelijk Expertisecentrum Familiebedrijven, Kennispoort Regio Zwolle, MKB Deventer en Ondernemend Twente samen. Ze richten zich op Overijsselse familiebedrijven met minimaal 5 werknemers. Dit doen ze onder andere met coaching en financiële ondersteuning.

In de webcast vertelt gedeputeerde Eddy van Hijum waarom familiebedrijven voor de provincie Overijssel zo belangrijk zijn. Judith van Helvert (Landelijk Expertisecentrum Familiebedrijven) neemt u mee in de laatste ontwikkelingen op het gebied van familiebedrijven en er schuift ook een ondernemer van een familiebedrijf aan. Natuurlijk vertellen ze ook wat Family Next u te bieden heeft. U vindt de link op 8 oktober via www.overijssel.nl/familynext. Dit mag u als familiebedrijf niet missen!

Neem voor meer informatie contact op met:
MKB Deventer: info@mkbdeventer.nl, tel. 0570-758021
Kennispoort Regio Zwolle: info@kennispoortregiozwolle.nl, tel. 038-2022020
Ondernemend Twente: secretariaat@ikt.nl, tel. 053-4849980
 

FamilyNext fc logo-Office documenten