Euregio Youth Battle op 8 november 2018

Tijdens deze eerste editie van 'Youth Battle' mogen jeugdige EUREGIO-inwoners in de leeftijd van 15 tot 25 jaar hun project voor de toekomst van het grensgebied pitchen.

De jeugd heeft de toekomst.  Dat is ook de reden dat de grensoverschrijdende samenwerking bij hen moet gaan leven. De EUREGIO organiseert daarom op 8 november 2018 een workshop voor jongeren. Jeugdige EUREGIO-inwoners kunnen hun ideeën of wensen voor de toekomst van het grensgebied voorstellen. Ben je tussen de 15 en 25 jaar? Meld je dan aan. 

Tijdens deze eerste editie “Youth Battle” mogen Duits-Nederlandse groepen hun project pitchen. De projectideeën worden in een pitch van maximaal vijf minuten aan een Duits-Nederlandse jury gepresenteerd. Na afloop kiest de jury het meest veelbelovende project uit. Dit project wint € 5.000,- en wordt in het komende jaar onder professionele begeleiding van EUREGIO uitgevoerd.

Het evenement vindt plaats op donderdag 8 november 2018 van 17.00 tot ca. 20.30 uur, bij de firma TOBIT in Ahaus. Tijdens het evenement is er een gratis buffet.

Meer informatie en aanmelden

Kijk voor meer informatie en het aanmeldformulier op de website van Euregio. Met eventuele vragen kunt u contact opnemen met EUREGIO via info@euregio.eu.  

 

poster euregio over Youth Battle