Energiecafé Overdinkel: aan de slag met energie besparen

Woensdag 26 oktober om 19.30 uur organiseert gemeente Losser een Energiecafé in Overdinkel. Tijdens deze avond zijn inwoners uit Overdinkel en Glane van harte welkom om vragen te stellen over energie besparen in huis, isoleren en subsidies. Daarnaast praat de gemeente u bij over wat er in Losser gebeurt op het gebied van de energietransitie en duurzame energie.

Programma

Van het Klimaatakkoord van Parijs dalen we tijdens het Energiecafé snel af naar wat dit nu precies in de gemeente Losser betekent. Er spelen verschillende thema’s binnen de energietransitie. Daarom gaan we in op wat er specifiek in Overdinkel speelt, zoals het zonnepark. We vertellen meer over wat ons in de gemeente Losser te wachten staat, wat de gemeente doet en wat inwoners zelf kunnen doen. U kunt rekenen op veel adviezen over verduurzamen die u direct thuis kunt toepassen. 

Infomarkt

Ook is er een infomarkt waar u volop de mogelijkheid hebt om vragen te stellen over energie besparen en verduurzamen. Het energieloket van de gemeente en energiecoaches zijn aanwezig om u onafhankelijk advies te geven bij vragen over het verduurzamen van uw woning. Het is hét moment om de vragen die u over energie besparen heeft aan experts te stellen.

Waar en wanneer

Het Energiecafé Overdinkel vindt plaats op 26 oktober om 19.30 uur in het Kulturhus ’t Trefhuus, Prins Hendrikstraat 1 in Overdinkel. 

poster energiecafé Overdinkel